PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nooit begrepen dat Feyenoord die PSV-er over het hoofd zag’

Verslaggever Emile Schelvis ziet het helemaal zitten in Jerdy Schouten. PSV haalde hem afgelopen transferperiode binnen en hij is ervan overtuigt dat hij een succes gaat worden in Eindhoven.

Hij zag Schouten vaak bij Bologna. “Ik heb nooit begrepen dat Feyenoord hem bij buurman Excelsior over het hoofd heeft gezien”, stelt hij bij #DoneDeal. “Zeker niet nadat hij ooit Tonny Vilhena helemaal scheel speelde. Maar goed, hij heeft een lijn in Italië gekozen en tot mijn verbazing koos hij voor PSV omdat hij toch nog een hoger level wil aantikken.”

Volgens de commentator past Schouten perfect bij de Eindhovenaren. “Keurige club en een keurige jongen. Het is een geweldige voetballer. Hij overziet altijd de situatie, is zeer comfortabel aan de bal en is stoïcijns. Precies wat je van een controlerende middenvelder mag verwachten, heeft hij in huis. Ik denk dat PSV een grote slag met hem heeft geslagen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.