PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV heeft na de transferdeadline alsnog beet

PSV heeft na de transferdeadline alsnog uitgepakt met een nieuwe speler. Het gaat om de achttienjarige middenvelder Dantaye Gilbert. De speler uit Trinidad en Tobago zette in Eindhoven zijn krabbel onder een contract tot medio 2025 en sluit aan bij Jong PSV.

Langere tijd werd er gesproken over CJ Egan-Riley voor de positie centraal achterin bij de beloften van PSV. Van de verdediger van Burnley werd echter niets meer vernomen op Deadline Day. Dus werd doorgeschakeld naar Gilbert, die ook achterin kan spelen. Voor het eerste elftal werd op de valreep Armel Bella-Kotchap gehaald als verdediger. De Duitser werd gehaald omdat eerdere deals met onder andere Zeno Debast en Jarrad Branthwaite niet lukten.

De transfer was al langer tijd helemaal rond, maar PSV besloot om hem pas na het grote transfergeweld te presenteren. Het is niet voor het eerst dat Gilbert in Eindhoven te bewonderen is. In het verleden liep de verdediger al eens stage. Gilbert speelde mee tijdens oefenduels en liet zien om naast verdedigend ook aanvallend van waarde te zijn. Eerder kwam Gilbert nog uit voor San Juan Jabloteh uit zijn geboorteland Trinidad en Tobago.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.