PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Analist zet vraagtekens bij het transferbeleid van PSV’

Voormalig voetballer en huidig analist Ibrahim Afellay zet zijn vraagtekens bij het transferbeleid van PSV. De Eindhovenaren verkochten namelijk op de valreep Ibrahim Sangaré aan Nottingham Forrest en heeft hier zo zijn twijfels bij.

In Studio Voetbal sprak Afellay zich uit over het vertrek van de Ivoriaanse middenvelder. “Ik denk dat PSV Sangaré in de grote wedstrijden wel gaat missen. Aan de bal is hij natuurlijk niet de sterkste, maar als je ziet wat hij verdedigend allemaal opruimt en hoeveel werk hij Veerman in het verdedigen ontneemt…”

“Dat gaat PSV denk ik wel enorm missen”, aldus Afellay, die ook wel vertrouwen heeft in het duo Joey Veerman en Jerdy Schouten. “Ze hebben nu echt gekozen voor het voetbal, wat ik alleen maar toejuich. Maar wat als er straks wat gebeurt met Veerman of Schouten?”

Johan Bakayoko bleef PSV deze zomer wel trouw. Afellay: “Ik zou eerder Bakayoko verkocht hebben. Als trainer of leiding had je ook kunnen aangeven: luister, wij gaan Lozano halen. Jouw kansen op speelminuten worden geringer. Helemaal als je een bod van 40 miljoen euro krijgt, dan moet je hem bijna wegbrengen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.