PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toptarget van PSV heeft nieuwe club gevonden’

Davinson Sanchez heeft een nieuwe club gevonden. De Colombiaanse mandekker gaat namelijk een contract tekenen bij het Turkse Galatasaray. Hier maakt het medium Sabah  melding van. PSV wilde hem deze transferperiode ook halen maar hij bleek te duur.

Vanaf de komst van Peter Bosz bij PSV zong de naam van Sánchez in Eindhoven rond. Het tweetal beleefde in het seizoen 2016-2017 gezamenlijk een succesvolle periode bij Ajax, waarbij het de finale van de Europa League bereikte. In de zomer van 2017 maakte Sánchez vervolgens de overstap naar Londen.

Bosz hield de defensieve kracht altijd in de gaten en zag dat hij nauwelijks aan de bak kwam. Deze zomer mocht hij uit Engeland vertrekken, waarna PSV zich snelde meldde. Er ontstond echter een probleem. Tottenham Hotspur wilde namelijk een hoger bedrag hebben dan dat de Eindhovenaren wilden betalen.

Het laatste zorgde ervoor dat PSV doorschakelde en Armel Bella-Kotchap verwelkomde. Het was een harde klap voor Sánchez, die het naar verluidt wel zag zitten om terug te keren naar Nederland. De Colombiaan hoeft echter niet lang te wanhopen, want het lijkt erop dat hij alsnog bij Tottenham Hotspur vertrekt.

De transfermarkt van Turkije is namelijk langer open, waardoor Galatasaray de mogelijkheid heeft om Sánchez uitkomst te bieden. Er zou een driejarig contract voor hem klaarliggen, met een optie voor nog een seizoen. De Turken zouden veel potentie in hem zien. Bij Galatasaray zou hij herenigd worden met Hakim Ziyech.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.