PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-speler: ‘Ze kunnen veertig, vijftig of honderd miljoen bieden..’

PSV pakte gisteren uit met een 0-4 overwinning op RKC Waalwijk. Johan Bakayoko had weer een basisplaats onder trainer Peter Bosz. De vleugelflitser had de mogelijkheid om te vertrekken uit Eindhoven maar koos om te blijven.

“Het is niet makkelijk om het snel te verwerken na zo’n goede week”, begint Bakayoko in gesprek met de NOS na afloop van het duel tegen RKC. “Maar als we willen gaan, waar we willen gaan dan moeten we zulke wedstrijden winnen.”

“Er is best veel gebeurd deze week. Ik probeerde gewoon mijn focus op te houden”, vervolgt de Belg. “Dat is me gelukt en hopelijk trek ik dat zo door. Ik had die beslissing al in het begin van de transferperiode gemaakt. Maar als je zulke aanbiedingen krijgt, dan denken mensen dat je je aangetrokken voelt. Maar ik ben nooit veranderd van gedachten. Mijn bedoeling was om bij PSV te blijven, kampioen te worden en zo ver mogelijk in de Champions League te gaan.”

Ook het feit dat Brentford 40 miljoen euro geboden zou hebben, deed hem niet veranderen. “Ik ben voetballer, ik focus me op het voetbal. Ik ben van plan geweest om bij PSV te blijven. Ze kunnen veertig, vijftig of honderd miljoen bieden, als ik mijn beslissing heb genomen heb ik die genomen”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.