PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Peter Bosz: ‘Ja, ik durf het ook in de Champions League’

Peter Bosz is zeer in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst Jerdy Schouten. De hoofdtrainer zette hem de laatste weken neer als mandekker en hij vult die rol uitstekend in.

“Dat hij goed kan voetballen, weten we. Maar hij is ook in verdedigend opzicht niet in de problemen geweest”, stelt Bosz als hij voor de camera van ESPN staat. “Ja, ik durf hem in de Champions League ook tegen Arsenal in het centrum op te stellen.”

De trainer is vol lof over Schouten, die deze zomer de overstap maakte van Bologna naar PSV. Bosz prijst zijn intelligentie. “Maar hij is ook snel en fysiek sterk. In Italië heeft hij als middenvelder ook veel verdedigd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.