PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lens is voor PSV een moeilijkere tegenstander dan Arsenal’

PSV speelt dit seizoen in de groepsfase van de Champions League tegen Arsenal, Lens en Sevilla. Analist Aad de Mos geeft hier zijn mening over in Twee Viertje met Aad van het medium SoccerNews.

“PSV heeft natuurlijk een goed team op dit moment. Ik weet niet hoe goed precies. We krijgen nu echt het grote werk tegen Sevilla, Arsenal en Lens. Ook zeker tegen Lens, onderschat die niet”, begint De Mos. “Dat is een goeie ploeg, heeft een goede jeugdopleiding. PSV is zeker kanshebber om bij de eerste twee te komen, maar kan net zo goed laatste worden in de poule. Ik denk dat de ploegen veel aan elkaar gewaagd zijn.”

De Mos verwacht ook niet dat Arsenal de absolute favoriet is. “Het voetbal van Arsenal zal PSV wel liggen. Misschien is Lens een moeilijkere tegenstander dan Arsenal. Iedereen zal wel weer op basis van naam gaan gokken. Maar inhoudelijk denk ik dat het fijner is om te spelen tegen Arsenal dan tegen een ploeg als Lens.”

Over de kwaliteiten van de Franse ploeg is hij duidelijk. “Dat zijn allemaal geschoolde spelers. Ik denk een goed aan- en verkoopbeleid. Een goede jeugdopleiding. Als je in Frankrijk samen met Paris Saint-Germain in de Champions League komt laat je natuurlijk wel wat achter je. Ik denk dat het in Europa weer het zelfde spelletje wordt. Grote namen met weinig inhoud en kleine namen met veel inhoud. Iedereen is kanshebber om eruit te vliegen”, besluit de Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.