PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zegt ‘dag’ tegen maar liefst 75 miljoen euro’

Op de slotdag van de transferperiode lijken twee uitgaande transfers van PSV te klappen. Voor Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko ontstond namelijk op de valreep van de transferperiode concrete interesse door clubs die stevig wilde betalen.

Nottingham Forest wilde ongeveer 35 miljoen euro betalen voor de Ivoriaanse middenvelder, waar zijn Belgische teamgenoot inclusief bonussen zelfs zo’n veertig miljoen euro kon opleveren na een bod van Brentford.

PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International spreekt op X van een ‘bijzondere dag op transfergebied’. “Het ziet er nu uit dat beiden willen blijven en de Cl in willen met PSV”, zo schrijft hij. Collega Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad komt met soortgelijke informatie op de proppen.

In totaal loopt PSV dus zo’n 75 miljoen euro mis. Daarentegen kan trainer Peter Bosz wel blijven beschikken over twee (potentiële) basisspelers. Ondertussen werkt de club nog aan een aantal inkomende transfers, waaronder de terugkeer van Napoli-aanvaller Hirving Lozano.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.