PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oranje-routinier zet loopbaan voort in Saudi-Arabië’

Georginio Wijnaldum gaat zijn loopbaan voortzetten in Saudi-Arabië. Hij verruilt namelijk Paris Saint-Germain voor het Al Ettifaq van trainer Steven Gerrard. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De transfer van Wijnaldum naar het Midden-Oosten zat er al aan te komen en gaat nu dus ook plaatsvinden. Bij PSG is hij namelijk op een compleet zijspoor beland. De Parijzenaren wilden hem echter niet gratis laten gaan en krijgen nu dus hun zin: Al Ettifaq betaalt maximaal negen miljoen euro.

In Saudi-Arabië tekent de 32-jarige Wijnaldum voor drie jaar. Het is niet duidelijk wat de Nederlander daar gaat verdienen, maar het zal hem financieel in ieder geval geen windeieren leggen. Bij Al Ettifaq wordt Wijnaldum herenigd met Jordan Henderson en gaat hij werken onder trainer Gerrard. Na vier wedstrijden staat de club op de vijfde plek in de Saudische competitie.

Voor Al Ettifaq wordt het aantrekken van Wijnaldum echter geen race tegen de klok. Waar het in de meeste landen op vrijdag Deadline Day is, geldt dat niet voor Saudi-Arabië. Daar sluit de transfermarkt pas op 20 september.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.