PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dit is veruit de beste selectie die PSV heeft in jaren’

Michael Beale, de trainer van Rangers FC is zeer onder de indruk van de selectie van PSV. Hij verloor over twee duels met 7-3 van de Eindhovenaren en gaat hier nu verder op in.

“Voor dit team kwam deze wedstrijd duidelijk veel te vroeg”, zo vertelt Beale op een persconferentie van Rangers FC. “Ik ben enorm teleurgesteld over het resultaat. Over de twee wedstrijden hadden we moeite om Luuk de Jong en Ismael Saibari onder controle te krijgen.”

Beale voelt zich verantwoordelijk voor het resultaat. “Het begint allemaal bij mij. Ik heb me verontschuldigd tegenover de fans die we tegenkwamen. Ze bleven het team steunen, maar zullen ongetwijfeld meer hebben verwacht dan ze kregen. Op de belangrijke momenten, zeker tijdens standaardsituaties, lieten we ons kloppen. Het is bitter en frustrerend.”

De trainer is echter wel lovend over de tegenstander. “PSV was vanavond excellent. Ik volg de club al langer, maar dit is veruit de beste selectie die de Eindhovenaren in jaren hebben. Van alle tegenstanders in de voorronde was duidelijk dat PSV de zwaarste opponent was. Het was vanavond niet genoeg om op Champions League-waardig niveau te presteren. PSV deed dit wel”, aldus Beale.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.