PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bakayoko blijft gewoon bij PSV en verlengt contract’

PSV wil het contract van Johan Bakayoko snel verlengen en opwaarderen. Dit weet Voetbal International vandaag te melden. De aanvaller bevestigde eerder via de sociale media gewoon in Eindhoven te blijven om dit seizoen te flaneren.

Veel clubs waren in de race voor Bakayoko. Brentford kwam donderdag zelfs naar buiten met een bod van veertig miljoen euro. Toch blijft de Belg liever speler van PSV, waarmee hij dit seizoen de Champions League in gaat.

Wel kan Bakayokjo fikse concurrentie verwachten van Hirving Lozano. De vleugelaanvaller is hard op weg naar Eindhoven en wordt naar verluidt vrijdag medisch gekeurd. Ibrahim Sangaré blijft eveneens speler van PSV. Even leek het erop dat hij zou vertrekken, alleen bestaat de kans dat hij mag blijven vanwege de financiële meevaller van de Champions League. PSV plaatste zich voor het miljardenbal door Rangers uit te schakelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.