PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt monsterbod binnen op sterkhouder’

PSV heeft een bod van 35 miljoen euro ontvangen voor middenvelder Ibrahim Sangaré. Het Engelse Nottingham Forrest wil namelijk nog voor de transferdeadline voor hem doorpakken. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De huidige nummer 14 van de Premier League praat al een tijdlang met PSV over een transfer. Inmiddels is Nottingham Forest naar verluidt bereid om maar liefst 35 miljoen euro op tafel te leggen. Dat bedrag komt zeer in de buurt van de clausule die in zijn contract staat, waardoor PSV verwacht dat het er uitkomt.

Sangaré, die eerder de wens uitsprak om deze zomer te vertrekken, vraagt zich echter af of dit de juiste stap voor hem is. Hoewel het zou betekenen dat hij op het hoogste niveau van Engeland zou komen te spelen, zit PSV momenteel in een zeer goede fase en plaatste het zich woensdagavond voor de poulefase van de Champions League.

Het zorgt ervoor dat Sangaré momenteel met grote twijfels zit en dat hij beide clubs heeft laten weten dat hij even de tijd nodig heeft om een beslissing te maken. De Afrikaan heeft daarvoor nog slechts twee dagen de tijd, waardoor hij snel zal moeten beslissen. Tegen Rangers FC stond hij nog het gehele duel in het basisteam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.