PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV incasseert flinke klap op de transfermarkt’

In de slotfase van de transferperiode probeert PSV nog een centrale verdediger aan haar selectie toe te voegen. Maar de twee voornaamste doelwitten lijken nu te gaan tekenen bij een andere club.

Zeno Debast, die zelf graag naar PSV wil. RSC Anderlecht vraagt voorlopig echter teveel geld voor hem (zeker vijftien miljoen euro), waardoor Eintracht Frankfurt nu meer voor de hand ligt. De Bundesliga-subtopper heeft nog meer geld beschikbaar dan PSV en zou volop in onderhandeling zijn met Anderlecht.

Het alternatief was Davinson Sánchez, maar de oud-Ajacied kan nu ook naar AS Monaco. Volgens transferexpert Gianluca di Marzio is de zaakwaarnemer van Sánchez al in Londen om voor zijn cliënt een doorbraak te forceren bij Tottenham Hotspur, waar de Colombiaan graag weg wil.

De derde veel genoemde naam is Miles Robinson van Atlanta United, maar volgens clubwatcher Rik Elfrlink is de kans groter dat de Amerikaan pas in de winterstop naar Nederland komt; dan loopt zijn contract in de MLS namelijk af en is hij dus gratis op te pikken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.