PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV blijft azen op voormalig Ajax-sterkhouder’

PSV blijft proberen om Davinson Sanchez naar Eindhoven te halen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Momenteel is de Colombiaanse mandekker nog te duur, maar ze hopen dat zijn werkgever ‘Spurs’ haar vraagprijs verder laten zakken.

Sinds de komst van Peter Bosz hangt de naam van Sánchez boven de lichtstad. Beide mannen werkten in het voetbaljaar 2016-2017 zeer succesvol met elkaar samen. In hun gezamenlijke periode bij Ajax slaagde het duo erin om de finale van de Europa League te bereiken en het ook in de Eredivisie goed te doen.

Bosz en Earnest Stewart zijn al een tijdlang op zoek naar een centrale verdediger en zijn ervan overtuigd dat Sánchez de juiste man is. Het probleem is echter dat Tottenham Hotspur een behoorlijke afkoopsom vraagt. Hoewel hij de voorbije seizoenen zelden speelde, betaalden de Londenaren in 2017 een groot bedrag om hem te contracteren.

Maar liefst 42 miljoen euro legde het destijds neer. Aangezien Sánchez nog slechts over een eenjarig contract beschikt, is Tottenham Hotspur bereid om mee te denken. Desondanks wil het minimaal 10 tot 15 miljoen euro hebben, wat voor PSV te gortig is. Daardoor staat Sánchez voorlopig nog in Engeland onder contract.

PSV wil tot aan het sluiten van de transferperiode blijven proberen om hem los te weken. Deze week informeerde het nog naar de situatie en dat wil de club donderdag en vrijdag blijven doen, in de hoop dat Tottenham Hotspur verder wil zakken met het prijskaartje. Het is onbekend welk bedrag PSV op tafel wil en kan leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.