PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Peter Bosz: ‘Voor hem is het goed als hij langer bij PSV blijft’

Peter Bosz denkt dat Johan Bakayoko er goed aan zou doen om het seizoen af te maken bij PSV. Dit liet hij weten op de persconferentie na de wedstrijd tegen Rangers FC.

“Ik denk dat het voor hem goed is dat hij langer bij PSV blijft”, aldus Bosz. “Natuurlijk ben ik zijn trainer en heb ik dat graag, want ik vind hem een geweldige speler.” Bosz ging verder: “Maar in al die jaren heb ik ook gezien dat als jonge jongens van een goede club naar een topclub gaan en geen vaste international zijn, de Champions League of een landstitel hebben gewonnen ze als een heel ander persoon bij zo’n club binnen komen dan wanneer ze echt iets hebben bereikt. Dat is gewoon zo.”

De trainer kreeg vervolgens de opmerking dat clubs als Burnley en Brentford geen topclubs zijn. “Maar daar is hij ook helemaal niet aan verkocht. Misschien wil hij daar ook helemaal niet heen”, zo gaf hij aan. “Ik weet echt niet of Bakayoko weg wil. Natuurlijk praat ik met hem, maar dan ga ik echt niet vragen of hij weg wil. Ik weet oprecht niet of hij er morgen nog is. Als trainer heb ik op veel dingen invloed, maar niet om de gedachten van een speler, op zijn Umfeld, agent of familie. Zij praten ook met hem en daar heb ik geen invloed op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.