PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano keert niet terug naar PSV’

Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport kan er een streep worden gezet door de transfer van Hirving Lozano van Napoli naar PSV. De vleugelflitser komt namelijk niet tot een akkoord met zijn werkgever over de afwikkeling van zijn contract.

Hij wil nog salaris ontvangen van de kampioen van Italië, terwijl de clubleiding van Napoli wil dat hij daarvan afziet. Lozano is zelf al persoonlijk tot een akkoord gekomen met PSV en had binnen Napoli al afscheid genomen. De aanvaller was in de veronderstelling dat hij op woensdagavond naar Nederland zou vliegen om alles af te ronden, maar omdat hij niet tot een akkoord kwam met Napoli gingen die plannen niet door.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat er binnen PSV nog steeds vertrouwen is dat Lozano en Napoli alsnog tot een akkoord gaan komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.