PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt flinke concurrentie van West Ham United’

PSV heeft de nodige concurrentie gekregen in de strijd om Zeno Debast. Ook West Ham United wil de mandekker van Anderlecht binnen proberen te halen. Hier maakt het medium Capital Football UK melding van.

Debast staat al lange tijd bovenaan de lijst qua verdedigende versterkingen bij PSV. De verdediger wil zelf graag, maar de onderhandelingen lopen nog stroef. Bij PSV is het beeld bekend, eerst moeten er spelers vertrekken, voordat Debast überhaupt kan komen. Onder andere Het Nieuwsblad wist eerder te melden dat vijftien miljoen euro genoeg moest zijn voor de Belg.

Toch heeft de komst van Debast geen prioriteit in Eindhoven. Eerst wil de club de komst van Hirving Lozano afronden, die deal wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdag beklonken. Daarna wil PSV nog voor Deadline Day een nieuwe verdediger halen. Miles Robinson van Atlanta United zou het alternatief zijn voor Debast. West Ham United hoopt na Mohammed Kudus, Edson Álvarez en James Ward-Prowse, de Belg nu als vierde zomeraanwinst te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.