PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt uit en heeft nieuwe klapper bijna te pakken’

PSV is dichtbij de komst van Hirving Lozano. Zijn werkgever Napoli zou hem namelijk toestemming hebben gegeven voor de medische keuring bij de Eindhovenaren. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Nadat Jesper Lindström Eintracht Frankfurt verliet voor een nieuw avontuur bij Napoli, heeft de club volgens Italiaanse bronnen ingestemd met de wens van Lozano om een transfer naar PSV te maken. Naar verluidt maken de Eindhovenaren tien miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen over naar de Serie A-club.

Vier jaar geleden besloot Lozano PSV te verlaten om vervolgens een contract te tekenen bij Napoli. De 28-jarige aanvaller werd in Eindhoven één keer landskampioen. Ook in Italië slaagde hij erin om met Napoli landskampioen te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.