PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Die PSV’er gaat nog wel naar een Europese topclub’

Voormalig voetballer en huidig analist Ronald de Boer is zeer te spreken over PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré. Hij denkt dan ook dat de Ivoriaan onhoudbaar is geworden van de Eindhovenaren.

Hij staat op het lijstje van de nodige topclubs, maar is vooralsnog gewoon speler van PSV. “Ik vind het een geweldige speler”, steekt De Boer van wal in TITELSTRIJD van VoetbalNieuws. “Ik denk dat hij niet te houden is voor PSV. Hij gaat nog wel naar een echte topploeg zoals Liverpool. Bayern of Paris Saint-Germain? In mijn ogen kan hij dat aan.”

“Ik zeg altijd: als hij de Makélélé-rol krijgt, de bal afpakken en doorgeven aan iemand die wel goed kan voetballen, dan is hij een gouden speler voor je team”, vervolgt een lovende De Boer. “Hij zit overal tussen en kan de boel opjagen. Dat soort spelers heb je nodig in je team”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.