PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Die PSV-speler brengt zijn elftal in de problemen’

Voormalig voetballer en huidig analist Ibrahim Afellay is geen fan van PSV-mandekker Andre Ramalho. Hij denkt dat de Braziliaan ongeschikt is voor het systeem dat trainer Peter Bosz wil gaan spelen.

“De manier waarop Peter Bosz speelt, met veel ruimte in je rug, dan ben je gebaat bij een verdediger met veel snelheid”, vertelt Afellay aan tafel bij NOS Studio Voetbal. “Die de ruimte in de rug kan belopen. Dan ben je niet gebaat bij een verdediger als Ramalho, die daar nu veelal speelt.”

“Hij maakt van ongevaarlijke situaties, gevaarlijke situaties. Dus hij brengt zijn elftal in de problemen. Ik denk dat Bosz gaat kiezen om Teze centraal te zetten, met Dest en Van Aanholt op backs. Mits Van Aanholt fit is natuurlijk. Maar uiteindelijk heb je wel een goede, centrale verdediger nodig. Dat heeft PSV echt nodig”, aldus Afellay.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.