PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Die jongen wil heel graag de overstap maken naar PSV’

PSV is nog altijd opzoek naar een nieuw centrale verdediger. Voor die positie wordt Zeno Debast al een tijdje genoemd, en de mandekker van Anderlecht ziet een overstap helemaal zitten.

De 19-jarige Belg is nog altijd in beeld bij PSV. “Dat speelt nog steeds”, vertelt Jeroen Kapteijns in de Kick-off podcast van De Telegraaf. “Die wil nog steeds heel graag naar PSV. Maar dan moet er eerst een verkocht worden. Op zich is het wel apart hoe dat gaat: als je in juni had gevraagd wat er bij PSV zou moeten gebeuren, had iedereen gezegd: ‘Je moet wat aan die verdediging doen’.”

“Dat is een achilleshiel gebleken”, gaat de journalist verder. “Nu ben je vier dagen voor het eind van de window… Er is van alles gebeurd: er is een spits (Ricardo Pepi, red.) gehaald, Noa Lang is gehaald en nog twee middenvelders (Jerdy Schouten en Malik Tillman, red.) en een back (Sergiño Dest, red.), maar met het centrum is nog niks gebeurd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.