PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt uit en verhoogt de transfersom’

PSV heeft een nieuw bod neergelegd bij Napoli voor vleugelflitser Hirving Lozano. Hier maakt het Italiaanse medium TMW melding van. Het eerste bod van de Eindhovenaren bedroeg een som van tien miljoen euro.

De Italiaanse media melden allebei dat Napoli heeft gecommuniceerd dat de vraagprijs vijftien miljoen euro is. Volgens TMW wil de club ook een doorverkoopclausule van 25 procent. Ondertussen werkt Napoli aan de komst van Eintracht Frankfurt-aanvaller Jesper Lindstrøm en die onderhandelingen verlopen voorspoedig. Mede daardoor lijkt Napoli bereid afscheid te nemen van Lozano. Er is dan ook ‘optimisme’ omtrent de transfer van Lozano, zo klinkt het bij TMW.

Mogelijk wil PSV met de komst van Lozano inspelen op een vertrek van Johan Bakayoko, voor wie deze week een bod van Burnley binnenkwam. Lozano speelde tussen 2017 en 2019 al voor PSV. Hij kwam over van Pachuca en groeide uit tot een publiekslieveling. De Mexicaan was namens PSV goed voor 79 officiële wedstrijden, waarin hij 40 keer scoorde en 23 assists gaf. Vervolgens verdiende Lozano een transfer naar Napoli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.