PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-aanvaller staat voor lastminute transfer’

Er wordt momenteel flink getrokken aan PSV-flitser Johan Bakayoko. En dat is ook de reden waarom de Eindhovenaren nu bezig zijn met de Mexicaan Hirving Lozano.

Volgens de Belgische journalist Sacha Tavolieri, die behoorlijk betrouwbaar wordt geacht, komt PSG binnenkort (aan het begin van volgende week) met een bod van liefst 25 miljoen euro voor de diensten van de 20-jarige rechtsbuiten. PSV zou echter een vraagprijs hanteren van minimaal dertig miljoen en daar dan nog de nodige bonussen bovenop. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt echter niet zo héél groot te zijn.

De bovengenoemde verslaggever weet daarnaast te melden dat ook Everton nog in de markt is voor Bakayoko. The Toffees ‘willen de strijd aangaan’, aldus Tavolieri, al weten de betrokken partijen wel dat de klok tikt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.