PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Napoli wijst eerste bod af van PSV’

PSV ziet het zitten om de Mexicaanse flitser Hirving Lozano terug te halen naar Eindhoven. Momenteel verdient hij zijn brood bij het Italiaanse Napoli.

PSV zou een bod hebben uitgebracht van 10 miljoen euro, plus 5 miljoen euro aan extra bonussen. Napoli zou het eerste bod van de Eindhovenaren hebben afgewezen en zou PSV de vraagprijs hebben duidelijk gemaakt: 15 miljoen euro, plus 25 procent doorverkooppercentage.

Hij speelde al eens eerder twee seizoenen in het shirt van PSV. De Mexicaanse vleugelaanvaller maakte al snel indruk en werd in 2019 de duurst verkochte PSV’er uit de geschiedenis. Lozano werd voor zo’n 45 miljoen euro verkocht aan Napoli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.