PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Brentford mengt zich in de strijd om gewilde PSV-speler’

Een derde club uit de Premier League heeft zich in de strijd gemengd om de handtekening van Johan Bakayoko. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Eerder werd al bekend dat Burnley, Spurs en Paris Saint-Germain ook op de flitser van PSV azen.

Bakayoko zou bij Burnley, de ploeg van trainer Vincent Kompany, zelfs prioriteit nummer één zijn. Bij Brentford is dat niet het geval. Bij The Bees geldt hij naar verluidt als alternatief voor Bradley Barcola van Olympique Lyon. Het is nog onduidelijk of Brentford zich al officieel bij de Eindhovenaren heeft gemeld of niet. Burnley zou dat wel al hebben gedaan, maar PSV veegde het miljoenenbod uit Engeland resoluut van tafel.

Rik Elfrink, clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad, reageert op Twitter op de berichten. ‘Zoals het er nu naar uitziet, gaat hij woensdag gewoon spelen tegen Rangers. Nog geen doorbraak en dus wil hij zich daar volle bak op richten.’ Eerder werd Bakayoko al in verband gebracht met PSG en Napoli, maar laatstgenoemde club legde maandag Jesper Lindstrøm van Eintracht Frankfurt vast. PSV hoopt daarentegen nog steeds op de terugkeer van Hirving Lozano, momenteel speler van de Italianen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.