PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Belgische middenvelder wil overstappen naar PSV’

Aster Vranckx heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar PSV. De middenvelder wil VFL Wolfsburg de laatste dagen van de transferperiode nog gaan inruilen voor een avontuur bij de Eindhovenaren. Ze zien in hem de perfecte opvolger van Ibrahim Sangaré.

Jeroen Kapteijns, journalist bij De Telegraaf, geeft in de podcast Kick-Off een update over de situatie van Vranckx. “Hij is eerder deze zomer bij PSV geweest. Hij is de beoogde vervanger van Sangaré. Die jongen wil zelf graag komen, hij is een boezemvriend van Bakayoko. Ze willen graag samenspelen.” De interesse van PSV in Vranckx bestaat al heel lang. “Maar inmiddels is het de vraag of Sangaré nog verkocht wordt.”

Fiorentina dacht Vranckx onlangs binnen te hebben. “Onder andere Fabrizio Romano dacht dat alles rond was, maar daar bleek ook een kink in de kabel te zitten”, aldus Kapteijns. “Hij staat open voor een vertrek bij Wolfsburg en Wolfsburg is bereid om mee te werken als het juiste bedrag op tafel komt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.