PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil toeslaan voor Oranje-international’

PSV wil uitpakken met de komst van Georginio Wijnaldum. Hier maken verschillende Franse media melding van. De middenvelder hoopt transfervrij te kunnen vertrekken bij Paris Saint-Germain waar hij er niet aan te pas komt.

Er is echter nog meer interesse. Zo wil coach Steven Gerrard de Oranje-international graag naar Al-Ettifaq lokken. Bij die club, in Saudi-Arabië, speelt ook al voormalig Liverpool-compagnon Jordan Hendersen. Tot slot heeft ook Al-Shabab interesse in Wijnaldum, zo klinkt het.

Volgens Sports Zone is Wijnaldum transfervrij op te pikken in Parijs. In 2021 stapte hij over van Liverpool naar PSG, maar voor de Fransen kwam hij slechts tot 38 wedstrijden (drie goals en evenveel assists) sindsdien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.