PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan salaris van toptarget ophoesten’

PSV ziet het zitten om Hirving Lozano terug te halen naar de club. Ze zouden zijn salaris kunnen betalen maar hikken wel tegen de stevige transfersom aan.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weet namelijk te melden dat PSV eerst een speler moet verkopen, voordat de club de transfersom van 15 miljoen euro kan betalen aan Napoli. “PSV neemt dan wat meer risico’s, maar wil dat ook doen omdat er volgend jaar twee vaste Champions League-tickets te verdelen zijn in de Eredivisie.”

Een van de mogelijkheden voor PSV is de verkoop van Ibrahim Sangaré of Johan Bakayoko. De twee voetballers staan al enige tijd in de belangstelling van diverse clubs, maar PSV werd nog niet bepaald warm van de biedingen die binnenkwamen voor het duo. Nottingham Forest had 25 miljoen euro over voor Sangaré, terwijl Burnley nog iets minder dan dat bood op Bakayoko.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.