PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zinderend transferslot lonkt voor PSV’

Bij PSV zal aan het einde van de transferperiode nog genoeg gaan plaatsvinden. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Na de return tegen Rangers FC voor een plek in de groepsfase van de Champions League zal het losbarsten.

De transfermarkt is nog een week open. Het ED spreekt de verwachting uit dat er nog een hoop staat te gebeuren bij PSV, ‘een zinderend slot lonkt’. De komende vijf dagen is het nog stil. Mocht er bijvoorbeeld interesse zijn in Joël Drommel of Yorbe Vertessen, dan zijn de Eindhovenaren nu niet bereid om mee te werken aangezien zij nog van grote waarde kunnen zijn in jacht op CL-plaatsing.

Waar PSV geen ‘nee’ op kan zeggen, is op een club die bereid is de vastgelegde 37 miljoen euro voor Ibrahim Sangaré te betalen. Het al langer geïnteresseerde Nottingham Forest kijkt nog of het dat bedrag op tafel kan leggen. Ook zijn er anderen gegadigden om de Ivoriaan in te lijven, maar die hebben tot op heden nog niet doorgepakt.

Mogelijk kan PSV komende week wel nieuwe aanwinsten verwelkomen. De Eindhovenaren willen graag Jarrad Branthwaite terughalen. De Everton-verdediger staat zelf ook welwillend tegenover een terugkeer, maar het is nog onduidelijk of PSV hem kan betalen. Waarschijnlijk kost hij meer dan 10 miljoen euro, een bedrag dat de ploeg van Bosz op dit moment niet zomaar kan ophoesten, vooral ook omdat Sangaré nog niet is verkocht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.