PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pikt graantje mee van miljoenentransfer’

Een flinke meevaller voor PSV. De Eindhovenaren profiteren namelijk van de overstap van Joel Piroe van Swansea City naar Leeds United. Ze betalen maar liefst veertien miljoen euro voor hem en een deel van dat bedrag stroomt door naar PSV.

PSV verkocht de aanvaller twee jaar geleden aan Swansea voor slechts een bedrag van twee miljoen euro, waar hij een sterke ontwikkeling doormaakte. Door zijn goede prestaties was er veel interesse voor de spits, ook vanuit de Premier League weet het Eindhovens Dagblad. Leeds kwam echter met het meest overtuigende verhaal en wist Piroe te strikken, die nog een eenjarig contract had bij Swansea.

Het Brabants medium schrijft dat ook PSV de vruchten plukt van de flinke transfersom die voor Piroe wordt neergelegd. Naar schatting houden de Eindhovenaren nog zo’n anderhalf miljoen euro extra over aan de verkoop van de spits. Dat omdat PSV een doorverkooppercentage had bedongen en het ook nog recht heeft op een gedeelte opleidingsvergoeding. Bij PSV zat een doorbraak voor Piroe er nooit in.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.