PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV pakt uit met nieuwe versterking’

PSV gaat zich versterken met de 18-jarige middenvelder Dantaye Gilbert. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Hij komt over van San Juan Jabloteh uit Trinidad en Tobago.

Naar verwachting gaat de deal snel zijn beslag krijgen, al is Gilbert nog wel in afwachting van een werkvergunning. De bedoeling is dat de talentvolle middenvelder in eerste instantie aansluit bij Jong PSV. Gilbert speelde in de afgelopen periode mee met diverse jeugdelftallen van PSV en liet daarin volgens het Brabantse medium zien dat hij ‘een fysieke sterke speler is die ook kan scoren’.

PSV raakte onder de indruk van Gilbert, die op het punt staat om definitief ingelijfd te worden door de Eindhovenaren. Daarvoor moeten nog de laatste plooien worden gladgestreken. PSV test momenteel ook nog andere spelers, waaronder João Vinícius Scardueli. Op aanraden van oud-doelman Heurelho Gomes loopt de linksback stage in Eindhoven. Donderdag trainde Scardueli mee met Jong PSV, net als een aantal testspelers uit Ghana.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.