PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV legt aanbieding neer tot medio 2028’

PSV heeft Isaac Babadi een nieuw contractvoorstel gedaan. De talentvolle middenvelder kan bijtekenen tot medio 2028 bij de Eindhovenaren.

Hij ligt nog tot de zomer van 2024 vast en is formeel nog speler van Jong PSV. Het talent genoot eerder deze zomer concrete buitenlandse interesse, maar PSV wil hem niet laten gaan. Tegelijk doet de club er alles aan dat Babadi volgend jaar niet gratis de deur uitloopt. ‘De Eindhovenaren hebben hem inmiddels een contract tot medio 2028 aangeboden, met een salaris dat de club passend vindt’, schrijft het ED.

De entourage van Babadi heeft het voorstel van PSV naar verluidt nog niet geaccepteerd. Het management hoopt dat de Eindhovenaren een aanbieding doen die een minder groot gat heeft met de buitenlandse voorstellen die de spelmaker gekregen heeft. Een aantal ‘grote teams’ zou de ontwikkeling van Babadi volgen. Brentford wilde eerder deze zomer één miljoen euro betalen om de middenvelder los te weken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.