PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vooral dat zal Peter Bosz zorgen baren’

PSV speelde dinsdag met 2-2 gelijk tegen het Schotse Rangers FC. Vooral in de achterste linie lieten de Eindhoven het liggen. Daarnaast vielen André Ramalho en Olivier Boscagli ook nog eens vroegtijdig uit.

“PSV heeft een personeelstekort en laat zich wéér te makkelijk foppen, maar vecht terug en kan zeker nog door”, schrijft het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren leken aan het kortste eind te trekken, maar Luuk de Jong voorkwam een nederlaag met een rake kopbal.

“En dan is daar altijd nog Luuk de Jong. Uit een corner was hij weer eens de man die voor rust zorgde en PSV naar een behoorlijke uitgangspositie wist te koppen”, valt er te lezen. De krant denkt niet dat de uitslag het grootste punt van zorg is voor trainer Peter Bosz.

“Vooral het aantal overgebleven verdedigers zal Bosz zorgen baren: André Ramalho en Olivier Boscagli vielen kort voor tijd weg uit de toch al dunst bezaaide linie van PSV. Ook Patrick van Aanholt ligt er voorlopig uit, zo bleek na de wedstrijd. Bosz moest de wedstrijd beëindigen met Jerdy Schouten en Sangaré als centrale mannen”, werd er gezien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.