PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV zwaait volgende speler uit en pakt een miljoen

PSV heeft definitief afscheid genomen van Phillipp Mwene. Hij verruilt na twee jaar de Eindhovenaren voor een avontuur bij FSV Mainz. Zo ontvangen een transfersom van rond de één miljoen euro voor hem.

In totaal speelde Mwene 73 officiële duels in het shirt van PSV, waarin hij goed was voor drie doelpunten en vijf assists. De verdediger won vijf prijzen in het shirt van de Eindhovenaren: twee keer de beker en drie keer de Johan Cruijff Schaal.

De Oostenrijkse rechtsback mag vertrekken uit Eindhoven, nu de club Sergiño Dest heeft vastgelegd. Sinds de komst van trainer Peter Bosz verdween Mwene naar de achtergrond. De oefenmeester geeft de voorkeur aan Jordan Teze en Shurandy Sambo. Omdat Mwene door de komst van Dest vierde keus was geworden, mocht hij vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.