PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij wordt gelijk gehaald als Ibrahim Sangaré vertrekt’

PSV is al lekker bezig geweest op de transfermarkt en is nog niet klaar. Wanneer middenvelder Ibrahim Sangaré een transfer maakt zullen de Eindhoven nog gaan toeslaan voor een centrale verdediger en een verdedigende middenvelder.

“Zeno Debast is een jongen van Anderlecht waar ze een oogje op hebben en anders is het Miles Robinson”, vertelt Timmer voor de camera van Voetbal International. “Ook weer een Amerikaans international. Grote jongen, maar een ander type. Meer snelheid en fysiek. Die hoeft niet zoveel geld te kosten, want hij heeft nog een contract tot het einde van dit jaar. Misschien dat hij dan gehaald gaat worden.”

“Aster Vranckx is een controlerende middenvelder en die gaat ook gelijk gehaald worden als Sangaré vertrekt. Alles hangt daar een beetje vanaf. PSV heeft al behoorlijk wat geld uitgegeven, maar die miljoenen van Madueke zijn wel een beetje op. Sangaré moet eerst verkocht worden en dan kunnen de laatste puzzelstukjes vallen. En ik hoop voor PSV dat dat gebeurd, want op het laatst stonden Sangaré en Jerdy Schouten centraal achterin”, aldus Timmer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.