PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler bereikt akkoord met Paris Saint-Germain’

Ibrahim Sangaré zou een persoonlijk  akkoord hebben bereikt met de Franse grootmacht Paris Saint-Germain. Hier maken verschillende Franse media vandaag melding van.

PSG Inside meldt dinsdagmiddag dat er een principeakkoord is tussen Sangaré en PSG. Het grootste obstakel moet echter nog genomen worden. Zoals bekend heeft de controleur een gelimiteerde transfersom van 37,5 miljoen euro in zijn contract staan. Als een club daar niet aan kan voldoen, is PSV vooralsnog niet bereid geweest te willen meewerken aan een transfer. Zo bood Nottingham Forest recent 25 miljoen, dat de Eindhovense leiding snel van tafel veegde.

Vooralsnog zijn ook de Parijzenaars nog niet happig gebleken om de stevige som af te tikken. Volgens de berichtgeving had de clubleiding afgelopen vrijdag een bijeenkomst om te overleggen of het toch aan de 37,5 miljoen wilde voldoen. De uitkomst daarvan is nog onbekend. “PSV houdt de poot stijf. Het is het bedrag van de clausule of anders niks. Binnen 72 uur zou er meer duidelijk moeten worden. Sagaré wil heel graag naar PSG, al een jaar lang. Vorige zomer deed de Frans kampioen ook al navraag”, schrijft PSG Inside.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.