PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV probeert af te komen van grootverdiener’

Anwar El Ghazi hoeft onder de nieuwe trainer Peter Bosz dit seizoen niet op veel speelminuten te rekenen. Toch wil de aanvaller alleen vertrekken bij PSV als er een verbeterende aanbieding voor hem langskomt. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Van Bosz hoeft El Ghazi niet perse weg bij PSV, die stelde ‘absoluut geen probleem mee te hebben dat hij blijft als hij traint, zoals hij nu doet. De buitenspeler heeft het ondanks zijn geringe speeltijd dit seizoen wel uitstekend naar zijn zin bij PSV. De aanvaller ligt in Eindhoven nog tot medio 2025 vast.

Wel noemt de krant het opvallend dat PSV een week geleden nog een prijskaartje van 2 miljoen euro om zijn nek heeft gehangen, maar dat bronnen rondom de club zouden hebben gemeld dat de aanvaller zelfs transfervrij mag vertrekken vanwege zijn hoge salaris. Vorig seizoen speelde El Ghazi met enige regelmaat onder Ruud van Nistelrooij en kwam hij in totaal tot 31 duels, waarin hij negen keer scoorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.