PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is een welkome versterking voor PSV, schot in de roos’

Rene van de Kerkhof denkt dat PSV een uitstekende slag heeft geslagen met het aantrekken van Sergino Dest. Ook is hij zeer content over de 1-3 overwinning op Vitesse van afgelopen weekend.

Dit weekend wist PSV een achterstand tegen Vitesse in de tweede helft goed te maken. Daarvoor prijst Van de Kerkhof trainer Peter Bosz. “De PSV’ers kwamen goed weg dat ze niet met een 2-0 achterstand gingen rusten”, vertelt hij bij Omroep Brabant. “Vervolgens deed Bosz tijdens de rust drie omzettingen, die waren fantastisch!”

“We misten in de eerste helft mentaliteit, agressie. Het was slap. In de tweede helft stond er een ander PSV, dat wél wilde”, zag hij. Daarbij verving Yorbe Vertessen de geblesseerde Noa Lang goed vond hij.

Dinsdag begint de eerste wedstrijd van het tweeluik tegen Rangers FC. Met Dest erbij moet dat goedkomen. “Ik hoop dat hij dinsdag al speelklaar is. Ik denk dat hij een welkome versterking is, een schot in de roos.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.