PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil naast Dest nog een verdediger halen’

PSV pakte vandaag uit met het definitief binnenhalen van Sergino Dest. Maar directeur Earnest Stewart is daarmee nog niet klaar op de transfermarkt. Hij wil namelijk nog een verdediger naar Eindhoven halen.

Dit laat hij weten tegenover het Eindhovens Dagblad. “PSV heeft nog steeds de ambitie om een verdediger toe te voegen aan de huidige selectie”, zo wordt Stewart geciteerd door clubwatcher Rik Elfrink.

Sergiño Dest is de vijfde versterking voor PSV deze zomerse transferperiode. Noa Lang werd voor een recordsom overgenomen van Club Brugge en ook Ricardo Pepi maakte voor een miljoenenbedrag de overstap naar Eindhoven. Datzelfde geldt voor Jerdy Schouten, die werd overgenomen van het Italiaanse Bologna. Malik Tillman wordt dit seizoen gehuurd van Bayern München, maar de Eindhovenaren hebben wel een optie tot koop bedongen. Dit geldt overigens ook voor de (tijdelijke) overstap van Dest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.