PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is voor iedere Eredivisietopclub een directe versterking’

PSV gaat zich zo goed als zeker versterken met Sergino Dest. Volgens journalist Dave Aalbers een goede zet van de Eindhovenaren want volgens hem kan hij makkelijk mee.

Voor Dest naar FC Barcelona ging, maakte hij furore Amsterdam. “Bij Ajax maakte hij vanaf zijn achttiende meteen veel indruk aan die rechterkant”, herinnert Aalbers bij Voetbal International. “Hij heeft veel techniek voor een verdediger, kan de hele zijkant bestrijken en het is ook niet voor niets op jonge leeftijd gekocht door FC Barcelona. Ze zagen in hem als opkomende back echt de nieuwe Dani Alves.”

Toch lukte het de verdediger nooit om echt potten te breken in Spanje, en vorig seizoen bij AC Milan. “Hij heeft wel met de ultieme top gespeeld, dus ik denk dat dat voor iedere Eredivisie-topclub een directe versterking is”, aldus Aalbers. “Voor hem wordt het ook wel weer tijd om dertig wedstrijden te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.