PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Het is een gek nummer voor een ‘backie’

Sergino Dest is sinds vandaag officieel speler van PSV. De Eindhovenaren huren hem voor een seizoen van FC Barcelona met een optie tot koop. De vleugelback gaat bij zijn nieuwe werkgever spelen met een nogal opvallend rugnummer.

“Het verraste mij ook”, lacht Dest voor de camera van PSV TV. “Ik heb het wel zelf gekozen, hoor. Ik heb een aantal nummers opgestuurd gekregen die nog beschikbaar waren. Die andere nummers vond ik niet aantrekkelijk. ‘8’ is wel gek voor een ‘backie’, maar ik ga wel vaak naar voren.

“8′ is wel een basisnummer en was het beste van de rugnummers die ik kon kiezen. Dus ik dacht: ‘weet je wat, ik ga er gewoon voor’. Wie weet bevalt het wel goed en ga ik ook nog scoren met nummer ‘8”, aldus besluit Dest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.