PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Die PSV-speler is toch geen Aliexpress-versie’

ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen noemde PSV-speler Yorbe Vertessen gisteren tegen Vitesse de ‘Aliexpress-versie’ van de ontbrekende Noa Lang. Maar hij moest na de wedstrijd zijn woorden alweer terugnemen. De Eindhovenaren wonnen met 1-3 en de vleugelaanvaller was bepalend in het resultaat.

“Voordat ik woedende familie achter me aankrijg: Yorbe Vertessen is toch geen Aliexpress-versie van Noa Lang. Jongens, een mea culpa”, zo vertelt Van Gangelen bij De Eretribune van ESPN. Analist Kees Luijckx vult aan: “Hij heeft zijn rol heel goed ingevuld. Zijn goal leek een beetje op die van Noa Lang vorige week tegen FC Utrecht, een béétje. Hij heeft wel het verschil gemaakt.”

Luijckx vervolgt: “Vertessen gaat in principe niet starten, maar als je deze rol kunt pakken… Hij heeft op huurbasis bij Union Sint-Gillis veel gespeeld, dus misschien dat hij het nu lastig vindt om niet alles te spelen, maar hij ziet er niet uit als een speler die teleurgesteld is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.