PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nieuwe inkomende transferklapper lonkt voor PSV’

Sergino Dest lijkt op weg te zijn naar PSV. Hier maakt het Spaanse medium Diario AS melding van. Hij zit op een dood spoor bij FC Barcelona en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Trainer Xavi Hernández is allesbehalve gecharmeerd van de Amerikaanse back en de club ziet hem daarom het liefst definitief vertrekken. PSV heeft zich al gemeld voor de verdediger, maar van een deal was nog geen sprake. Het Spaanse AS stelt echter dat het wel eens snel kan gaan lopen. Zij melden dat de zaakwaarnemers van Dest er van overtuigd zijn dat de speler komend seizoen voor PSV gaat spelen. Mede door de aanwezigheid van Peter Bosz wordt een stap naar Eindhoven positief ingezien.

PSV lijkt in te zetten op een huurdeal met een optie tot koop. Dest werd op zijn negentiende naar Barcelona gehaald, maar kon zijn belofte nooit waar maken. Van zijn transfersom van 21 miljoen lijken de Catalanen niet al te veel meer terug te gaan zien. Momenteel wordt zijn marktwaarde geschat op tien miljoen euro. PSV heeft echter wel nog concurrentie van OGC Nice. De Fransen zijn de voornaamste kapers op de kust.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.