PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Een verrassende en goede zet van PSV’

Journalist Jack van Gelder vindt het een goede zet van PSV dat ze proberen om Sergino Dest binnen te halen. Hij is positief op het transfergebied van de Eindhovenaren, en heeft geen hoge pet op van Ajax.

Van Gelder is namelijk verbaasd over het feit dat PSV bij Dest uitkomt en niet Ajax, terwijl de vleugelverdediger een verleden in Amsterdam heeft. “Verrassend en goede zet. Opvallend dat Ajax zich niet voor Dest heeft gemeld maar wel in de slag is met Gaaei, jonge back uit Denemarken, die mij op beelden die ik van hem heb bekeken, niet kan overtuigen”, aldus Van Gelder op X.

Sergiño Dest debuteerde in het betaalde voetbal namens Ajax en zou tot medio 2020 actief zijn in de Nederlandse hoofdstad. FC Barcelona nam de Amerikaan voor zo’n 21 miljoen euro over van Ajax en verhuurde hem het afgelopen seizoen aan AC Milan. PSV zou dus zomaar eens de volgende club in dit rijtje kunnen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.