PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wimpelt interesse vanuit de Bundesliga af’

PSV wil Philipp Mwene niet verkopen aan het Duitse FSV Mainz. Volgens het Eindhovens Dagblad willen ze hem voor de ploeg behouden. Vandaag werd bekend dat die club hem graag wil terughalen naar de Bundesliga.

Het ED schrijft echter dat de verdediger bij PSV moet blijven vanwege het grote aantal blessures in Eindhoven: Mauro Junior en Fredrik Oppegard lijken voorlopig nog niet in actie te komen in de lichtstad en daarom moet Mwene blijven.

Er blijft een scenario over waarin Mwene mag vertrekken, namelijk als PSV een nieuwe back weet aan te trekken. PSV zou geïnteresseerd zijn in Sergiño Dest, die op een dood spoor is beland bij FC Barcelona. Tot die tijd zal Mwene moeten wachten. De 29-jarige Oostenrijker arriveerde in 2021 bij PSV, maar wist het afgelopen seizoen geen onuitwisbare indruk achter te laten. Jordan Teze geniet de voorkeur op de rechtsbackpositie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.