PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV steekt een stokje voor zomers vertrek’

PSV is niet van plan om de jonge aanvaller Jason van Duiven dit seizoen van de hand te doen. Hier maakt het medium TC/Tubantia vandaag melding van.

Heracles was een van de geïnteresseerde clubs, maar de promovendus kan op zoek naar een andere spits. “Ik heb daar nog niks van gehoord”, reageert trainer John Lammers desgevraagd. “Stel dat het wel zo is, dan is dat jammer en moeten wij kiezen voor een alternatief. Of we moeten het gaan oplossen met onze eigen selectie.”

Van Duiven staat ook in de belangstelling van clubs als FC Utrecht en NEC. Ondanks zijn grote wens om Eredivisie-kilometers te maken, houdt PSV hem in Eindhoven. Het is een signaal dat trainer Peter Bosz plannen heeft met de topschutter van Jong PSV, die vorig seizoen zestien keer scoorde in de Keuken Kampioen Divisie. Bosz heeft ook de beschikking over aanvoerder Luuk de Jong en miljoenenaankoop Ricardo Pepi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.