PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereikt akkoord over 20-jarige spits’

Fodé Fofana verruilt PSV tijdelijk voor een avontuur bij Willem II. Volgens De Telegraaf hebben beide partijen een akkoord bereikt over een huurtransfer van de 20-jarige aanvaller.

Hij stond in de belangstelling van diverse clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Vitesse was een van de geïnteresseerde clubs, terwijl Fofana zijn loopbaan ook in Rusland kon voortzetten. Willem II trekt aan het langste eind, meldt de ochtendkrant. Het is onduidelijk of de Tricolores een optie tot koop bedingen. Fofana ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Eindhoven.

Bij PSV gold Fofana, die een deel van zijn jeugdopleiding bij FC Barcelona genoot, lange tijd als een veelbelovend talent. Mede door blessureleed kon hij zijn verwachtingen tot dusver niet inlossen. In totaal speelde hij tot op heden drie wedstrijden in de hoofdmacht. Trainer Peter Bosz had geen plek voor Fofana bij de A-selectie. Bosz beschikt met Luuk de Jong, Ricardo Pepi en Jason van Duiven over drie aanvalsleiders. Ook Yorbe Vertessen kan in de punt van de aanval uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.