PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oranje-sterkhouder: ‘PSV heeft zich ook goed versterkt’

Matthijs de Ligt is al heel wat jaartjes weg uit de Eredivisie maar heeft wel gezien dat PSV zich dit seizoen goed heeft versterkt. Momenteel speelt de mandekker voor de Duitse grootmacht Bayern Munchen waar hij één van de sterkhouders is.

“Ajax heeft een moeilijk jaar achter de rug, er is veel gebeurd”, vertelt De Ligt bij Voetbalzone. “Ze zijn een soort van opnieuw begonnen met een nieuwe trainer, een nieuwe technisch directeur en nieuwe spelers die zijn aangekocht. Maar ik denk dat er veel concurrentie is voor de titel. PSV heeft zich ook goed versterkt. Feyenoord dat vorig jaar gewonnen heeft. Het gaat niet makkelijk worden.”

Komend seizoen lijken ook weer genoeg talenten de kans te krijgen. “Ajax heeft altijd een goede jeugdopleiding gehad, dat zie je nog steeds aan jongens als Hato die doorbreken. Ook Silvano Vos is aan het doorbreken. Aan de andere kant moet je wel de balans zien te vinden tussen ervaring en talent. Ik heb er vertrouwen in dat Mislintat dat voor elkaar krijgt”, aldus De Ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.