PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool wil Salah-opvolger ophalen bij PSV’

Liverpool zich zich bij PSV hebben gemeld voor Johan Bakayoko. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van.

‘The Reds’ hebben bij het management geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Bakayoko, die zéér gewild is op de transfermarkt. Ook clubs als Paris Saint-Germain en Napoli hebben verregaande interesse. Op Anfield zou hij worden gezien als een toekomstige vervanger van Mohamed Salah.

Enkele dagen geleden kwam naar buiten dat Bakayoko ‘not for sale’ is bij PSV. Feit is dat de Eindhovenaren niet alle bedragen bij voorbaat kunnen weigeren. Als een geïnteresseerde club meer dan dertig miljoen euro biedt, zal dat volgens VI en ED voor ‘bibberende knieën’ zorgen.

Voor Bakayoko moet dit het seizoen van zijn definitieve doorbraak worden. PSV-trainer Peter Bosz ziet de twintigjarige Belg als een vaste basisspeler. Bakayoko, die waarschijnlijk geen vertrek uit Eindhoven zal forceren, speelde tot nu toe alles.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.