PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is onder hem verder dan Van Nistelrooy’

PSV wist zich gisteren eenvoudig te plaatsen voor de Play Off-ronde van de Champions League. Het Oostenrijkse Sturm Graz werd over twee wedstrijden met maar liefst 7-2 verslagen.

De ochtendkranten schrijven het volgende over de ploeg van trainer Peter Bosz: Voor het derde seizoen op rij meldt PSV zich in de play-offs. Onder Roger Schmidt en Ruud van Nistelrooij werd het eindtoernooi de voorbije twee jaar niet bereikt. ‘Voetballend heeft het team onder trainer Peter Bosz in de voorbereiding op dit seizoen ontegenzeggelijk vooruitgang geboekt, maar defensief zijn er nog de nodige kwetsbaarheden, zoals ook het kwalitatief beperkte Sturm Graz aan het licht bracht’, schrijft De Telegraaf.

‘Voor trainers van tegenstanders van PSV is inmiddels wel duidelijk waar je dit PSV pijn kunt doen: met opportunistisch spel en snelle uitbraken. Daar heeft de trage PSV-defensie alle moeite mee’, blijft de ochtendkrant ondanks de zege kritisch. ‘Het lag af en toe akelig open achterin en Walter Benitez voorkwam met een sterke redding in een één-tegen-éénsituatie dat William Böving kon scoren. Dat deed de Deen even later alsnog, nadat Patrick van Aanholt onder een voorzet door ging en Böving de bal fraai in het doel pegelde.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.